nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

A többféle árnyalatú, színes csempe, tudom, kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik.
cafeblog/minamole
f Ajánlom

Nem vagyok lakberendező, ezt fontosnak tartom elmondani. Ennek ellenére nagyon szeretném én megtervezni az új házunk belső tereit. Folyamatosan gyűjtöm az inspirációkat és keresem a legmegfelelőbb anyagokat.

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

 

Marci fürdőszobája az, amellyel most tökéletesen meg vagyok elégedve. Adott egy pici fürdőszoba, ami csak 4 nm. Arra törekedtem, hogy a most 4 éves majd 10 év múlva se utálja a használt színeket. Továbbá nem választottam semmiből sem kicsit, minden normál méretű és magasságú.

Merj élénk színeket használni a fürdőszobában!

 

A többféle árnyalatú, színes csempe, tudom, kissé merész, ezért került csak egy falfelületre. A választásom egy spanyol metro csempére esett, amelyből nagyon sok színvariáció létezik, kb. 25-féle, így szabadon lehet engedni a fantáziát a fürdőszobában! Ötféle szín található meg ezen a falon, de mégis harmonikus egészet alkot. Ezek köszönnek vissza a többi falon és a padlón is.

 

A folytatásért kattints a Minamole caféblgra!

Megosztás Facebookon