Otthon

Mandalafestés selyemre – kezdőknek is

Engem elég könnyű elbűvölni a sokféle kellékkel: színes kupakos üvegcsék mindenféle színű festékkel, ecsetek, hegyek a kontúrozófestékhez, kinyomtatott mandalák…

Kézügyesség híján, viszont időnként alkotási lázban égve keresem azokat a lehetőségeket, ahol a technika ismerete is elég ahhoz, hogy ami kikerül a kezem alól, azért kinézzen valahogy. Faragtam pecsétet ArtiStampnál, készítettem papímasé tálakat a PaperUp és Reciklista közös workshopján, most egy gyönyörű mandalafestésre invitáltak. Külön izgultam, révén nemhogy nem tudok festeni, de selyemhez végképp nem mernék nyúlni. Meglepően nem annyira, vagyis inkább nem úgy nehéz, ahogy gondoltam, és a mandala is elkészült.

Mandalafestés selyemre - kezdőknek is

Azért annyit már tapasztaltam, hogy a különböző festékek a különböző anyagokon csak némi gyakorlás után engedelmeskednek, úgyhogy kíváncsian vártam, itt vajon mi a trükk, hogy működik a dolog. A Mandala Alkotóházban péntekenként ajándékkészítő foglalkozásokon lehetett részt venni (egyébként folyamatosan van lehetőség egyszeri kipróbálásra vagy komolyabb elmélyedésre is), egy ilyenen vettem részt.

A folytatásért kattints az Időtetrisz caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top