Otthon

Átlátszó pirítóban biztosan nem égeted oda a kenyeredet

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy világmegváltó találmány született: átlátszó kenyérpirító, amivel biztosan nem szúrod el a reggeli pirítósod.

A család régi kenyérpirítója velem annyira megutáltatta a pirítós intézményét, hogy már évek óta nem ettem. Pedig a jó pirítós jó, csakhogy a rossz annyira rossz, hogy egyszerűen nem éri meg kockáztatni miatta. Mert hát ki tudja, mi történik a kenyérkékkel ott a fűtőszálak ölelésében, arról az esetről nem is beszélve, mikor a kész pirítóst sápadtnak ítéljük, és visszarakjuk egy újabb menetre – olyan, mint 19-re lapot kérni.

De ennek vége, hiszen itt az átlátszó kenyérpirító, amiben percről percre, sőt mit percről percre, másodpercről másodpercre követhetjük a kenyér pirulását. Arról nem is beszélve, hogy James Stumpf dizájner munkája ráadásul nagyon mutatós is. Az meg már tényleg csak a hab a tortán, hogy ez a pirító teljesen környezetbarát: üvegből és bambuszból készült, és elvileg egy gramm műanyagot sem tartalmaz.

Az átlátszó pirítóban biztosan nem égeted oda a kenyeredet
Az átlátszó pirítóban biztosan nem égeted oda a kenyeredet

Forrás: MyModernMet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top