Otthon

Kuckó az ablak alatt

Számomra egy otthon esetében a legfontosabb a fény és a sok ablak. Nem igazán tudom magam elképzelni egy sötét lakásban, mert a fény az éltetőm. Természetesen ennek nyáron megvannak az árnyoldalai, de szerencsére már azért szuper árnyékolástechnikai megoldások léteznek az ilyen esetekre is.

Az álmom pedig egy kis kuckó az ablak alatt, ahol kedvemre üldögélhetek és olvasgathatok egy-egy regényt. Jelen pillanatban azonban még az olvasás is csak a bakancslistámra van felírva, mert a sok munka, a gyerkőc és a blog mellett ez is csak álmodozás szintjén létezhet.

Pedig a kuckó elkészítéséhez önmagában nem is kell túl sok minden. Elég egy pad, egy nagy szivacs és sok-sok díszpárna, ami ráadásul nálunk úgyis hegyekben szokott állni a mániám miatt. Csak a franciaerkélynél, az ablak előtt nincs hely, mert ott van a kanapénk… Mindegy, ahogy a Vera mondaná: “Ami késik, arra várni kell!”

Kuckó az ablak alatt
Kuckó az ablak alatt

A folytatásért kattints a Saját otthon project caféblogra!

 Nézegess még képeket csodás lakásokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top