Otthon

Extra gyorsasággal építhető hobbitházak

Mindig is Középföldén képzelted el az életed? A geek vágyak most valóra válnak: bárki élheti a hobbitok életét ezekben a házakban!

A Green Magic Homes nevű építészcég már bárki számára lehetővé teszi egyszerű dombházak építését, amelyek egy az egyben úgy nézek ki, mint Zsákos Frodó otthona (modern kiszerelésben).

Extra gyorsasággal építhető Hobbitházak

A házak összerakása nem bonyolult feladat, pár nap alatt felépíthetőek, akár három ember keze munkájával is. Ha zöldben gondolkozunk, a tetőn növényt termeszthetünk, de a környezet adottságaitól függően fedheti hó vagy homok is a házikónkat.

Extra gyorsasággal építhető Hobbitházak

A cég a dizájnt is ránk bízza: bármilyen ötletünk megvalósítását vállalja, amivel egyedibbé, személyre szabottá varázsolnánk a kuckót.

Extra gyorsasággal építhető Hobbitházak

A házak elkészítése egyszerű, nem kerül sokba, a végeredmény pedig környezetbarát és kényelmes. Ezek a tulajdonságok pedig azok tetszését is garantáltan elnyerik, akik nem is hallottak a Gyűrűk Uráról.

Extra gyorsasággal építhető Hobbitházak

Forrás: Bored Panda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top