Otthon

Halloween party: 5 kihagyhatatlan dekorációs ötlet

Halloween partid nem lehet teljes vérbeli halloweenes dekoráció nélkül. Segítségül találtunk öt kihagyhatatlan ötletet, melyeket egyszerűen és olcsón magad is elkészíthetsz.

Egy halloween buli úgy lehet az igazi, ha a vendégek jelmezei mellett a dekorációra is hangsúlyt fektetsz. Nem szükséges drága és bonyolult díszekben gondolkodni, egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan is elkészíthető néhány mutatós halloweenes dekorációt. Tippjeink ehhez nyújthatnak segítséget.

1. halloween party dekoráció: lufirengeteg előszobába, folyosóra

Halloween party: 5 kihagyhatatlan dekorációs ötlet

A narancs és fekete lufikat ugyanilyen színű szalagokkal kösd át, majd lógasd le sűrűn a lakás folyosóján vagy az előszobában. A lufikat celluxszal ragaszd a plafonhoz, így nem kell apró szögekkel kilyuggatni a falat. Ha tapétázott a mennyezet, akkor gombostűkkel is rögzítheted a tapétához a szalagokat a halloween party idejére.

2. halloween party dekoráció: véres gyertyák

Halloween party: 5 kihagyhatatlan dekorációs ötlet

A különböző méretű fehér gyertyákat “vérezd” össze vörös színű gyertyával úgy, hogy utóbbit meggyújtod és a folyékony viaszt rácsöpögteted, ráfolyatod a fehér gyertyákra. Érdemes papírt a gyertyák alá tenni, hogy az asztalt ne fogja meg a viasz.

3. halloween party dekoráció: tökös jég- és üvegtartó

Halloween party: 5 kihagyhatatlan dekorációs ötlet

Ehhez a halloween party dekorációhoz vágj félbe egy nagyobb sütőtököt, majd kanállal kapard ki a belsejét. Lehetőleg akkorára méretezd, hogy épp beleférjen egy üveg- vagy műanyagtál. A tálat töltsd meg jéggel, és állítsd bele az üdítőket, italokat.

4. halloween party dekoráció: tök, kicsit másként

Halloween party: 5 kihagyhatatlan dekorációs ötlet

Ennek a halloween töknek az a legnagyobb előnye, hogy nem kell szétvágni, így a buli után megsütheted vagy levest főzhetsz belőle. A dekorációhoz lehetőleg fekete-fehér mintás anyagot válassz, amelyet vágj fel kb. 15 centi széles csíkokra. A tök méretétől függően 2-3 csík elég lesz, viszont olyan hosszú legyen, hogy körbeérje a tököt, és szép masnit köthess a tetejére. Az anyagokat érdemes alul pár csepp ragasztóval rögzíteni, hogy ne csússzon el a halloween party dekoráció készítése közben, de a bulin se essen le a tökről. A masnit díszítheted száraz levéllel és fagyönggyel is.

5. halloween party dekoráció: figyelő poharak

Halloween party: 5 kihagyhatatlan dekorációs ötlet

A narancs színű műanyagpoharakat nagyon egyszerűen halloween party képessé teheted. Fehér és fekete kartonból vágj köröket, melyeket egymásra helyezve műanyagragasztóval rögzíts a poharakhoz.

További halloween party témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top