nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
A mosogatógép a barátod!

A mosogatógép a barátod!

Időt takarít meg neked, és csökkenti a víz- és energiafelhasználásodat is.
Avatar
Bosch
f Ajánlom

A mosogatógép szabadidőt ajándékoz nekünk

Egy 12 terítékes gép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 60 percbe is beletelhet.

A Mosogatógép a barátod!

Vizet és energiát takarít meg

A mosogatógép vízből is kevesebbet igényel, mint a folyóvizes kézi mosogatás. Bizonyos modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel. Ez azzal magyarázható, hogy a mosogatógép újrahasznosítja és szűri a kisebb mennyiségekben felhasznált vizet, ráadásul az újabb modellek csak a szükséges vízmennyiséget melegítik fel. Az AAA” besorolású készülékek a villamos energia, a vízfelhasználás és a szárítási hatékonyság szempontjából is a leghatékonyabbak!

Higiénikusabb

A magas hőfokon történő gépi mosogatással nem csak az edényeink lesznek tisztábbak, de óvjuk egészségünket is, hisz a 65-70 fokos vízhőmérsékletet, ami a tökéletes és az összes kórokozót garantáltan elpusztító mosogatáshoz szükséges, nem tudja elviselni a kezünk.

Ragyogóan tiszta edények és evőeszközök

A gépi mosogatószerek több aktív hatóanyagot tartalmaznak, mint az általános kézi mosogatószerek, ami segíti az ételmaradékok feloldódását és eltávolítását. Az öblítőadaléknak és a magas hőmérsékletnek köszönhetően a mosogatógépben elmosott edények csodálatosan ragyogva, és a kézi mosogatás után gyakran tapasztalható foltoktól és csíkoktól mentesen kerülnek ki a mosogatógépből.

Dönts te is okosan!
Egy Bosch mosogatógép és egy Finish gépi mosogatószer tabletta már 82 forintból* elmosogat neked.

A Mosogatógép a barátod!

További információk: http://www.takarekosmosogatas.hu/

 * Bosch (SMV88TX036) mosogatógép, eco 50 °C-os program; a kalkulált költség (82 Ft/mosogatás) alapjául vett adatok: energia- és vízfogyasztás, valamint a tabletta darabonkénti mennyiségi forgalommal súlyozott átlagos ára.

Megosztás Facebookon