Otthon

4 gyönyörű őszi dekoráció a konyhába

Bármilyen színű is legyen a bútorod, ezekkel az olcsón, gyorsan és egyszerűen elkészíthető őszi dekorációkkal egészen biztosan új hangulatot varázsolsz a konyhádba.

Talán épp a konyha az a része az otthonodnak, amelyet a legegyszerűbben és a leglátványosabban változtathatsz meg néhány egyszerű, mégis mutatós kiegészítővel. Készítsd el magad ezeket a gyönyörű őszi dekorációkat, és meglepődsz, konyhádba mennyire egyszerűen, gyorsan és olcsón csempészted be ennek a színes évszaknak a hangulatát.

1. őszi konyhai dekoráció: színes tökök a konyhaszekrényen

4 gyönyörű őszi dekoráció a konyhába

Piacokon, sőt már egyre több élelmiszerboltban is kínálnak színes, kisebb-nagyobb sütő- és dísztököket. Vásárolj belőlük néhányat, melyeket ízlésed szerint helyezz el a konyhaszekrény nyitott polcán vagy a tetején. Színes, száraz levekkel tovább fokozhatod konyhádban az őszi hangulatot.

2. őszi dekoráció a konyhában: tobozdíszek

4 gyönyörű őszi dekoráció a konyhába

Ez az őszi konyhai dekoráció is szinte már “fájóan” egyszerű, mégis pontosan ennyire bájos hangulatot csempész a konyhádba. Még talán olyan nagyon részleteznünk sem kell, hogyan készül. Szép madzagot fűzz át a tobozokon, amelyeket köss fel a konyhai eszközök tartójára. Hogy az őszi dekoráció ne csússzon le, kevés celluxszal is rögzítheted.

3. őszi dekoráció a konyhába: gombokkal kivarrt kép

4 gyönyörű őszi dekoráció a konyhába

Ehhez az őszi dekorációhoz bármilyen anyagdarab megteszi, amit képkeretbe rögzíts a szélein vékonyan megragasztva. A különböző méretű és színárnyalatú gombokat sütőtök formában helyezd az anyag közepére, majd egyesével varrd fel a gombokat. Egyetlen feladatod maradt csupán, hogy keress egy jól látható helyet a konyhád falán vagy valamelyik polcon, és oda akaszd vagy helyezd a saját készítésű őszi dekorációt.

4. őszi dekoráció a konyhába: asztaldísz

4 gyönyörű őszi dekoráció a konyhába

Az őszi asztaldísz színei bármelyik étkezőt hangulatossá teszik. Ehhez egy nagyobb kosárba gyűjts minél több színes levelet, melyek közé tehetsz diót, mákgubót, fahéjat, fagyöngyöt, sőt még gyertyákkal és sütőtökkel is feldobhatod. Az őszi konyhai dekorációnak csak a fantáziád szabhat határt.

További őszi dekoráció témájú cikk az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top