Otthon

Lakásdekorációs ötletek őszre

Egy új évszak kezdete mindig jó indok arra, hogy kicsit felfrissítsem a lakás dekorációját. Ilyenkor ősszel előkerülnek a gyertyatartók, melegebb hatású textilek, de olykor néhány termést is felhasználok például az étkezőasztal díszítésére.

Már sokszor említettem, hogy én – többek között – azért szeretem a berendezés fehér-szürke-világos fa alapkombinációját, mert ezt könnyen, gyorsan és viszonylag olcsón lehet az adott időszak hangulatához igazítani egy-egy kiegészítő szín segítségével. Már egyetlen új, karakteres párnahuzat a kanapén is elegendő lehet ahhoz, hogy a helyiség friss energiákkal és új élettel teljen meg.

Lakásdekor ötletek őszre

Ősszel nálam jöhetnek a narancsos, sárgás, zöldes árnyalatok, melyek csodásan tükrözik a természet változását, de el tudok képzelni akár barna vagy natúr dekorációt is, mondjuk egy kis galagonyaszínnel élénkítve. Ebben a fotóválogatásban olyan ötleteket mutatok, amelyek elsősorban az egyszerűségre és praktikumra alapozott skandináv stílushoz passzolnak, de bármilyen más enteriőr felfrissítéséhez is hasznosak lehetnek.

A folytatásért kattints a Cafemystra cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top