Otthon

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

Három őszi dekorációs tippet találtunk. Ha a szeptember 1-jei iskolakezdésre nem is, de októberig egészen biztosan elkészülhetnek. A gyerekek imádni fogják.

Szeptemberben ismét visszaülnek a gyerekek az iskolapadokba. Az osztályterem az új tanévben is második otthonukká válik. Hogy minél otthonosabban érezhessék magukat az iskolában, három őszi dekorációs tippet is ajánlunk. Szeptember végére el is készülhetnek.

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

1. őszi dekortipp az iskolába: mókusos koszorú

A koszorú mérete függ a belehelyezett plüssállatka nagyságától. Készen vásárolható koszorúalapot vastag fonallal tekerj körbe, színes filcből vágj ki hozzá tetszőleges méretű leveleket, melyeket ragassz a koszorú alsó felére. A mókust varrd rá, esetleg ragasztóval rögzítsd a levelekhez. Az őszi dekorációt díszítheted színesre festett tobozokkal, dióval, száraz levelekkel.

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

2. őszi dekortipp az iskolába: levélgirland

A színes száraz leveleket felfűzheted zsinórra, és lelógathatod a girlandot az ablak előtt, de a falra helyezve is nagyon jól mutat. A leveleket színes papírból kivágott “ágakra” helyezve kartonlapra is ragaszthatod. Ha pedig akad olyan fényt áteresztő fehér függöny, amelyik felhasználható dekorációnak, karton helyett rögzítsd arra a leveleket, melyek csodásan mutatnak ősszel az osztályterem ablakában.

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

3. őszi dekortipp az iskolába: levélfüzér

Fűzz fel vastag fonalra néhány színes falevelet, szárított narancs- vagy citromszeleteket, fagyöngyöket tetszőleges sorrendben és hosszúságban. Akasztgasd fel az őszi dekorációs füzéreket egy faágra, majd lógasd fel a tanterem egyik falára vagy az ajtóra. Kiválóan mutat még a tábla, a szekrények mellett is.

További iskola, őszi dekortipp témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top