nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
3 szuper őszi dekoráció az iskolába

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

Három őszi dekorációs tippet találtunk. Ha a szeptember 1-jei iskolakezdésre nem is, de októberig egészen biztosan elkészülhetnek. A gyerekek imádni fogják.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Szeptemberben ismét visszaülnek a gyerekek az iskolapadokba. Az osztályterem az új tanévben is második otthonukká válik. Hogy minél otthonosabban érezhessék magukat az iskolában, három őszi dekorációs tippet is ajánlunk. Szeptember végére el is készülhetnek.

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

1. őszi dekortipp az iskolába: mókusos koszorú

A koszorú mérete függ a belehelyezett plüssállatka nagyságától. Készen vásárolható koszorúalapot vastag fonallal tekerj körbe, színes filcből vágj ki hozzá tetszőleges méretű leveleket, melyeket ragassz a koszorú alsó felére. A mókust varrd rá, esetleg ragasztóval rögzítsd a levelekhez. Az őszi dekorációt díszítheted színesre festett tobozokkal, dióval, száraz levelekkel.

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

2. őszi dekortipp az iskolába: levélgirland

A színes száraz leveleket felfűzheted zsinórra, és lelógathatod a girlandot az ablak előtt, de a falra helyezve is nagyon jól mutat. A leveleket színes papírból kivágott “ágakra” helyezve kartonlapra is ragaszthatod. Ha pedig akad olyan fényt áteresztő fehér függöny, amelyik felhasználható dekorációnak, karton helyett rögzítsd arra a leveleket, melyek csodásan mutatnak ősszel az osztályterem ablakában.

3 szuper őszi dekoráció az iskolába

3. őszi dekortipp az iskolába: levélfüzér

Fűzz fel vastag fonalra néhány színes falevelet, szárított narancs- vagy citromszeleteket, fagyöngyöket tetszőleges sorrendben és hosszúságban. Akasztgasd fel az őszi dekorációs füzéreket egy faágra, majd lógasd fel a tanterem egyik falára vagy az ajtóra. Kiválóan mutat még a tábla, a szekrények mellett is.

További iskola, őszi dekortipp témájú cikkek az NLCafén

Fotók: Pinterest

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon