Otthon

Elpusztult a médiasztár rózsaszínre festett macskája

Gazdája idiotizmusáért egy ártatlan kis állat fizetett az életével.

Egy orosz médiaszemélyiség, Lena Lenina egy rózsaszín partira volt hivatalos, ahol minden vendégnek talpig rózsaszínben kellett megjelennie. A nő úgy döntött, hogy fiatal macskáját is magával viszi az eseményre, és hogy megfeleljen a dress code-nak, az állatot is rózsaszínre festette.

Elpusztult a médiasztár rózsaszínre festett macskája

Az orosz lapok beszámolója szerint a szerencsétlen állat egész este hisztérikusan próbált szabadulni a nő karjaiból. Az esemény után néhány nappal pedig elpusztult, méghozzá annak következtében, hogy lenyalogatta a bundájáról a mérgező festéket. Leninát azonban ez különösebben nem rázta meg. Amikor kérdőre vonták a macska halála miatt, azzal védekezett, hogy a rózsaszín festéket az állatorvossal együtt választotta ki, aki azt mondta neki, hogy az még jót is tesz a cica egészségének.

Az állatvédőket rendkívüli módon felháborította az eset. Olyannyira, hogy már online petíciót is indítottak azért, hogy Leninának hivatalosan is felelnie kelljen az állatkínzásért.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top