Otthon

Húsvéti dekoráció az ajtódra

Végre találtunk egy szuper húsvéti dekorációt, amihez dekortapasz kell! Imádjuk a tavaszi színekben pompázó ragasztószalagokat, és ezt a vidám ajtódíszt is.

Mire szükséged lesz a húsvéti ajtódísz elkészítéséhez:

  • hungarocell koszorú
  • három különböző mintájú dekortapasz
  • színes fonal
  • fehér karton
  • kétoldalas ragasztószalag
Húsvét 2015: Dekoráció az ajtódra dekortapaszból

Elkészítés: 

Tekerd körbe a hungarocell koszorút az egyik dekortapasszal. Mérj ki két akkora fonaldarabot, amekkora átéri a koszorút, és ragaszd a végüket a hátoldalára. A fonalak így húsvéti dekorációd belsején futnak át. Ezekre ragaszthatod a kisebb dekortapasz zászlócskákat, amikre az üdvözlő felirat betűit írhatod: boldog húsvétot vagy kellemes húsvéti ünnepeket kívánhatsz az érkező vendégeidnek – attól függően, hogy mekkora a koszorúd átmérője.
Kartonból vágj ki két-három húsvéti tojást, ragasz rájuk csíkokat a két másik dekortapaszból úgy, hogy a mintázat passzoljon, majd vágd le, vagy hajtogasd be a kilógó részeket. Ezeket kétoldalas ragasztóval rögzítheted a húsvéti ajtódíszhez. Kész is van, elkészült az ajtódísz húsvétra!

Még több húsvéti dekoráció a Nők Lapja Cafén:

Csináld magad! Húsvéti koszorú:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top