Otthon

Így díszítsd a kertedet! Kreatív csodák agyagcserépből – képek

Éppen ez az ideális idő arra, hogy elkezd megtervezni és megvalósítani a kerted tavaszi kialakítását.

Ha végignézed a képeket, láthatod, hogy agyagcserépen és festéken kívül nem sok mindenre lesz szükséged. Néhány apróság kell még, egy kis kreativitás, no meg némi kézügyesség, és máris olyan mókás díszek lesznek a kertedben, amelyeket minden szomszédod megirigyel majd. A virágcserepek nem drágák, így költekezned sem muszáj.

Ráadásul a környezeteddel is jót tehetsz, hiszen az is lehet, hogy a nagymama padlásán vagy a szomszéd néni tárolójában akadsz rá az újrahasznosítható darabokra. Tehát munkára fel, vár a kerted!

Képek: worldinsidepictures.com

 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekÉdes kis színes állatkák! Óvodában, bölcsődében is jól mutatnak!
 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekCsak első ránézésre tűnik bonyolultnak a kis cserépember összeállítása.
 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekA pozsgások szerelmeseinek ajánljuk eme remeket.
 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekA kék, a türkiz… Ki ne szeretné ezeket a díszeket?
 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekHát nem romantikusak ezek a világítótornyok? Nyári estén, gyertyafénnyel…
 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekA kerti itatóval a madarakat is odaszoktathatod – a szomszéd macskájának nagy örömére.
 Így díszítsd a kertedet: kreatív díszek agyagcserépből - képekUgyan télen van  szükség a madáretetőre, de ez a kreatív példány a nyári kertek dísze is lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top