Otthon

Van egy üres falad? Így dobd fel!

Gyakran kapok olyan kérdést, hogy van egy üres falunk, és mit tegyünk oda, mivel dekoráljuk? Itt a válasz!

Egyrészt tényleg kb. bármit fel lehet tenni a falra: szőnyeget, tányérokat, képeket, plakátokat, fényképeket, gyerekrajzokat, hogy csak a legáltalánosabbakat említsem, és rengeteg olcsó és könnyen kivitelezhető ötletet lehet találni a neten is.

Másrészt viszont azt is látom, hogy ha nincsenek meg otthon a konkrét fotók, képek és egyéb tárgyak, amiket fel szeretnénk tenni, akkor hiába a “bármit tehetünk oda”, leginkább a tanácstalanság és bizonytalanság uralkodik el. Vagy nincs ötlet vagy túl sok az ötlet. Vagy csak túl macerás lenne a megvalósítás.

Nemcsak ezek, de a drága tapéta kiváltására is kiválóan alkalmasak a stencilek. Néhány órára, egy sablonra, minimális festékre és egy festőszerszámra van csak szükséged, hogy az üres falat feldobd és egyedivé varázsold.

Mi pedig nem akármilyen új mintákat hoztunk, hanem régi festőhengermintákat elevenítettünk fel és ültettük át stencilre. Ötvöztük a régit és az újat.

1. Leaves

Van egy üres falad? Így dobd fel!

2. Félkrajcár

Van egy üres falad? Így dobd fel!

3. Isabelle

Van egy üres falad? Így dobd fel!

Még több minta az Otthon Kommandó blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top