Otthon

Kreatív ötletek az első szülinapi bulira

Az első szülinap mindig kiemelt esemény, főleg az első gyermek esetében. Viszont nagy ajándékot nem érdemes még venni neki. Díszítsük fel inkább a lakást a baba és a magunk örömére!

Nagyon örültem a felkérésnek, amikor Beatrix írt, hogy kislánya, Juditka első szülinapjára segítsek ötleteket keresni – írja bloggerünk.

A témaválasztás fontos, ezért ez volt az első kérdésem, de már ez is megvolt: Beatrix elmondta, hogy azért lett a tenger élővilága a téma, mert a Juditka nagyon szereti az állatokat. Kedvenc rajzfilmje a bubble guppies magyarul bubi guppik. A mese témáját gondolták tovább a dekorációban és a tengeri világ lett a téma. Én csak néhány ötlettel segítettem, Beatrix és férje rengeteget dolgoztak, hogy egyedi és tökéletes szülinapot varázsoljanak kislányuknak.

A Pinterest albumomban találtok sok ötletet, amelyek, remélem, egy kicsit segítették a munkát. Beatrix és a férje csapatmunkában készítették a dekorációt, és nagyon kedvesen részletes leírást is adott a felhasznált anyagokról és árukról.

A meghívó elképesztően aranyos és kreatív, természetesen saját készítésű. Karton 150 Ft az A/3 méretű, szalag 100 Ft/ 1 méter, pufi festék 180 Ft. A 8 db meghívó egy óra alatt kész volt.

Ötletek első szülinapra

Az asztal és az ablakok dekorációja, illetve a szülinapi torta mind nagyon színesek és témába illőek. A teljes cikket a Minamole blogon találod!

Ötletek első szülinapra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top