Otthon

Új találmány a lebegő sátor

Elég, ha van két fa a táborhelyen, és már áll is a sátor! Fesztiválok pora helyett jól jöhet – csak bírja ki a végéig!

A különleges, lebegő sátor, a Tensile-Stringray a függőágyhoz hasonló élményt nyújt. Egy angol építész, Alex Shirley-Smith ötlete alapján valósult meg. Olyan népszerű, hogy három hetet kell várni a kiszállításra.

www.tentsile.com
www.tentsile.com

A sátor három rögzítési ponton függ, ami stabilitást ad, és biztonságot nyújt. Nem kell attól félni, hogy az éjszaka közepén egyszer csak lepottyan az alkalmi hálószoba, és az egész család az avarban landol.

Sosem ázik be

Attól sem kell félni, hogy elönt minket az ár a kempingezés során. Ha ugyanis elered az eső, az esőcseppek leperegnek róla, az alja pedig biztonságos magasban van ahhoz, hogy beázzon. Nem utolsó sorban a függősátor a földön mászó bogaraktól, hangyáktól és pókoktól is megvéd.

Ha pedig épp nem találsz megfelelő fákat a felfüggesztéshez, akkor a sátor a hagyományos módon is felverhető a földön. (Bár a függősátornak épp az az előnye, hogy nem a kemény földön alszol, hanem a levegőben heverészhetsz akár két-három méter magasban).

Zavartalan pihenés

A sátorba egy hordozható kötéllétra segítségével lehet feljutni. Ha pedig este feltekerted a kötéllétrát, már senki nem zavarhat meg. A sátor legnagyobb előnye, hogy a magasból gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra. Így a reggeli ébredés a hegyek között vagy a tengerparton egész más, mint amit megszoktál!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top