Otthon

Álomnyaraló a nyugalom szigetén

Balin így néz ki egy álomotthon. Bloggerünk képei következnek.

Bár ez nem otthon, hanem egy öko-luxusszálló, nem mondanék nemet arra, ha valaki felajánlaná, hogy töltsem ebben a házban életem hátralevő részét.

Először is ott a hálószoba, mely a legegyedibb helyiség a házban. Része az Udang Háznak (azaz garnélarák-ház), melyet az Bambu Indah hotelben, Balin találunk. A kényelmes ágyból a vendégek egyfolytában a gyönyörű vízi állatvilágot nézik.

Álomnyaraló a nyugalom szigetén

A szabadtéri zuhanyzó, saját veranda, bőséges természetes fény és a rusztikus dekoráció, a modern kényelem (klíma és wifi) mind-mind az ellazulást szolgálják az öko luxusú Bambu Indah birtokon. A házak Jáván termett tikfából készültek, ez is a kultúra és a történelem megőrzését szolgálja.

Álomnyaraló a nyugalom szigetén

A csodálatos folyópart, rizsföldek és festői vízesések nyújtanak gyönyörű kilátást, míg a bambuszhidak, buja növényzet és a természetes medence hemzsegnek a halaktól, a buja természet szinte beszippantja az odalátogatót.

 Álomnyaraló a nyugalom szigetén

További képekért katt ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top