Otthon

Kreatív ötletek: mit adjunk nászajándékba?

Elérkezett ismét az esküvők dömpingje. Milyen egyedi dolgokat adhatnánk? Vagy: hogy tudjuk a pénzt odaadni kicsit másképp?

Mit adjunk? Manapság nagy divat már, hogy a pár listát ír, mire van szükségük. Ez szuper, mert nem kell agyalnunk, és biztosak lehetünk abban, hogy használni fogják.

De mi van, ha csak pénzt kérnek, mert minden más már megvan? Ez is gyakran előfordul.

Én mindig szenvedek, agyalok rajta, hogyan lehetne átadni a borítékot.

A csokorba kötött és hasonló látványos megoldások nem tetszenek, mert ott lobogtathatod a kezedben akár órákig is, mire végre át tudod adni és a pár is szenvedhet, hogy melyik sarokba dugják el… macera.

Én eddig, nem túl kreatív módon, mindig vettem egy jó könyvet (általában párkapcsolati témájút), és abba tettem a borítékot.

De most kicsit agyaltam, mit lehetne még, vagy milyen hasznos tárggyal lehetne mégis emlékezetessé tenni az ajándékozást.

Falikép

Én a hátára felrögzítenék (kapocsbelövővel vagy apró szögekkel) egy zsebet, amibe berakhatom a borítékot (ez később is használható rejtekhely).

Kreatív ötletek: mit adjunk nászajándékba?

 

Mr. & Mrs. párna az esküvő dátumával:

Kreatív ötletek: mit adjunk nászajándékba?

 

Egyedi előszobadísz, egyben kulcstartó is

Kreatív ötletek: mit adjunk nászajándékba?

 

Még több ötlet a Kreatív Otthon Díszítés blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top