Otthon

Tökéletes csajlakás 32 négyzetméteren

Ez a mindössze 32 négyzetméteres lakás mindent tud, amit egy fiatal hölgy elvárhat tőle. Győződj meg róla te is!

Az ajtón belépve rögtön a konyhába jutunk, amely egyben előszobaként is funkcionál a konyhabútorral tökéletesen harmonizáló dupla gardróbszekrénynek köszönhetően. A fiókokkal és polcokkal ellátott lerakóasztal szintén két feladatot is ellát: egy csinos tükörrel kiegészítve előszobai asztalként, jól pakolható fiókjainak köszönhetően pedig tálalóként szolgál. A fehér falak, padló és bútorok optikailag tágítják a teret, míg a fehérrel fugázott fekete mozaikcsempe lendületet és karaktert ad a helyiségnek.

A szobában az egyik sarokban kapott helyet az ágy. A kisméretű kanapé és a többfunkciós kisbútorok kényelmesebbé és élhetőbbé teszik a szűkös lakást. A finom textilek lágyságot és nőiességet adnak az enteriőrnek.

Nem lehet eléggé hangsúlyozni a praktikus tárolók és az összehangolt, lehetőleg világos színű berendezési tárgyak fontosságát, melyek főként a kis méretű otthonok berendezésekor játszanak kulcsszerepet, ha el akarjuk kerülni a rendezetlen zsúfoltság nyomasztó hatását.

A Café Mystra blogon még több képet találsz!

Tökéletes csajlakás 32 négyzetméteren
 
Tökéletes csajlakás 32 négyzetméteren

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top