nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Megindító képek: ők voltak 2001. szeptember 11. utolsó élő kutyahősei

Megindító képek: ők voltak 2001. szeptember 11. utolsó élő kutyahősei

Szép kort éltek meg az egykori mentőkutyák.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

2001. szeptember 11-i terrortámadás utáni mentőakciókban és a túlélők keresésében több száz mentőkutya vett részt. Egy holland fotós, Charlotte Dumas több mint egy évtizeddel később elhatározta, hogy megkeresi a tragikus napon szolgálatot teljesített és még életben lévő mentőkutyákat. 15 ilyen állatot talált, és beutazta az Egyesült Államokat, hogy fotósorozatot készíthessen róluk. 

Azóta már az utolsó néhány kutya is jobblétre szenderült közülük, az alábbi képek azonban mindörökre emléket állítanak nekik és hős kutyatársaiknak.

9 Fotó megtekintése

Szeptember 11. túlélő kutyái

Forrás: My Modern Met

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon