Otthon

Gyógyítsd magad a saját aloéddal!

Nem veszel többé, mert pikkpakk magad is szaporíthatod. Ráadásul nem is lesz nehéz dolgod, mert a halhatatlanság növényének nevezett Aloe vera már önmaga elég ellenálló növény. Nézd meg a fotókat, és termeld meg az egész éves adagodat!

A manapság oly népszerű és nemes egyszerűséggel a halhatatlanság növényének is nevezett Aloe verát nem nehéz szaporítani. Természetesen akkor, ha adottak hozzá a megfelelő körülmények és feltételek. Szerencsére nálunk ezek biztosítva voltak, így meg tudjuk mutatni a szaporítás menetét.

Gyógytísd magad a saját aloéddal!

Sokan varázsszernek tartják és rendkívüli gyógyhatásokat tulajdonítanak ennek a titokzatos pozsgás növénynek. Egy biztos: a levelek belső részét alkotó sűrű, kocsonyás nedvet kisebb bőrproblémák esetén nyugodtan használhatjuk. És már csak azért sem hiányozhat az otthonunkból, mert igen mutatós és kellemes mediterrán hangulatot varázsol a lakótérbe.

Gyógytísd magad a saját aloéddal!

 

Gyógytísd magad a saját aloéddal!


Tudd meg, hogyan lesz egy aloe növényből kettő, haladj tovább a hobbikert.hu-ra!>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top