Otthon

Női táskák elengedhetetlen kelléke: az extra kártyatartó!

A pénztárca remek dolog, mert nemcsak pénzt rakhatunk bele, de megőrzi nekünk a blokkokat, bankkártyákat, törzsvásárlói kártyákat, és mindent, ami kicsi, de fontos. Ha viszont a pénztárcánk kezdi elveszíteni méltóságteljes formáját, és inkább egy hurkára emlékeztet, érdemes külön tartót rendszeresíteni az apróságoknak. Némi anyagmaradékból, konyharuha darabjából könnyen megvarrhatjuk magunknak. Mutatjuk.

Az Egek ura című filmben a sármos George Clooney igazi kártyabirtokló nagymenő volt:

Női táskák abszolút kelléke: az extra kártyatartó!

Neki biztos megoldása volt arra, hogy hol tárolja őket. Nekem eddig nem volt, és mivel a pénztárcám kezdett sztrájkba lépni, hogy elég lesz a lapokból, varrtam végre egy csinos kártyatartót. Pontosabban kapásból kettőt, ha már nekiállok, akkor legyen külön műanyagos és papíros. Kész szelektív sziget.

Női táskák abszolút kelléke: az extra kártyatartó!

A leírás bonyolultnak tűnhet, de nyugi, nem az, csak sok kicsi apró lépésből áll.

Ezekre lesz hozzá szükséged:

– egy csinos mintájú konyharuha
– opcionális: táska flíz (keményebb műanyagos anyag, ami merevséget ad a kész kártyatartónak, de ez elhagyható, ha vastagabb anyagot használsz)
– tű, cérna, gombostű, varrógép (vagy türelem a kézi varráshoz), vasaló,
– kis darab kalapgumi (10-12 cm)
– 2 gomb

Megnézem
Összes kép (1)
Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol további sok-sok kreatív ötletet találhatsz. Megtudhatod például, hogyan lehet könnyen kifújni a tojást, hogyan varrjunk nyuszit vagy répát filcből, de a blogger még a bevált húsvéti kalácsának receptjét is megosztotta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top