nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Itt a megoldás, ha gyerekkel utazol!

Itt a megoldás, ha gyerekkel utazol!

Neked is eszedbe jut az Ott vagyunk már?-jelenet a Shrekből, amikor a gyerekeiddel utazol? Hát bizony ők türelmetlenebbek, unatkoznak, és ennek hangot is adnak. Bloggerünk kieszelt egy jópofa játékot, hogy elűzze az unalmat.
Avatar
cafeblog/anapfenyillata
f Ajánlom

Egy egyre hangosabbnak és kibírhatatlanabbnak ígérkező utazás során játszani kezdtünk a kocsiban: ki-ki keressen meg egy-egy táblát, épületet, növényt, állatot az út mellett. És bejött! Egymásra licitálva akarták először meglátni a kijelölt objektumot, és sorra követelték az újabbakat.

Itt a megoldás, ha gyerekkel utazol!

 

Így aztán készítettem rajzokat előre, amit megtaláltak az út során, autózás közben, azt a rajzon be kellett karikázniuk. Ugyanez a módszer használható bevásárláshoz is, a gyereknek kell a bevásárlókocsiba tenni a lapon látható árukat. Gyors rajzolás, és a gyerkőc már ügyesen vásárol.

 Bloggerünk sétához és kiránduláshoz is kieszelt egy játékot, nézd meg a Napfény illata blogon!

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon