Otthon

Fürödj fényárban!

Hölgyeim, lássuk be, nekünk igazán fontos a megfelelő fényáradat a fürdőszobában! Reggel a sminkelésnél, hajformázásnál, olvasgatós fürdőzéseknél, vagy romantikus páros csobbanásoknál. Milyen megoldásokat választhatunk a megfelelő világításhoz? Mutatjuk.

Nem hazugság, hogy egy fő fényforrás szükséges, de a modern felfogású kivitelezők (mint az én villanyszerelőm, Laci) a megrendelő és a tervező elképzelései szerint csodákat tudnak művelni. Kiemelném a mosdó/tükör körüli világítást. Erre is már számtalan megoldás létezik. Figyeljetek oda, hogy általános, meleg fényű izzó legyen a lámpában és olyan szögből világítson, bármilyen is a burája, hogy mindenféle arcápoláshoz megfelelő legyen. Jobb a békesség. Ha van férfi a háznál, inkább ne vágja el magát borotválkozás közben, mi nők pedig ne több árnyalattal sötétebb vagy világosabb arccal lépjünk ki az utcára reggel.

Klasszikus és praktikus a falikar. Ennek az opciónak mindenféleképpen jó, ha van kiegészítő fénye, akár középponti függeszték, akár ledek formájában.

Fürödjünk fényárban!
 

A többi megoldást – köztük Julia Robertsét is – a Balneum blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top