Otthon

Itt a tavasz, tedd színesebbé az otthonodat!

Március, a naptári tavasz első hónapja. Ahogyan emelkedik az átlaghőmérséklet, rügyeznek a fák, színesedik a természet, úgy vágyunk otthonunkban is a színekre, az illatokra, a fényre. Télen leginkább vastag drapériákkal, meleg, kötött takarókkal, szürke és barna árnyalatokkal vesszük körbe magunkat. Itt az ideje, hogy lecseréljük ezeket könnyedebb, színesebb függönyökre, kiegészítőkre!

Válasszunk ki egy-két szabad napot, amikor nekiugorhatunk a lakásnak. Vegyük le a nehéz függönyöket, könnyítsünk a szekrények tartalmán: ajándékozzunk el, adjunk el minden olyan holmit, amit már régóta nem használtunk, portalanítsuk a polcokat, szekrényeket, jöhet egy kis ablakpucolás, és már túl is vagyunk a húsvét előtti nagytakarítás egy részén. Ha drámai változást szeretnénk, át is festhetünk egy-egy falat, vásárolhatunk új szőnyeget, takaróval boríthatjuk a régi kanapét. Tegyünk fel könnyed, színes függönyöket, dobjunk a kanapéra új díszpárnákat, helyezzünk kis tavaszi csokrokat a lakás több pontjára, és érezni fogjuk, hogy felélénkül otthonunk.

Nézzétek ezeket a nappalikat, milyen színesek, vidámak, otthonosak!

 

10+1 színes, tavaszi nappali
 
10+1 színes, tavaszi nappali
 
10+1 színes, tavaszi nappali
 
A további 7+1 nappalit a DettyDesign blogon találod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top