Otthon

Két gyerek egy szobában: hogyan férnek el?

Mit tegyünk, hogyan rendezzük be a gyerekszobát, főleg ha azon két különböző korosztályba tartozó, azonos vagy éppen különböző nemű csemete osztozik? Megmutatjuk, hogyan varázsoljunk saját stílust és privát teret mindkét gyerek számára.

Sosem egyszerű két gyereket egyetlenegy szobában elhelyezni, hiszen mindkettőnek szüksége van saját birodalomra, saját részre. A helyzet nem túl egyszerű ikreknél, vagy közel azonos korú és nemű gyerekeknél, de a kihívás fokozott, ha az egyik gyerek még pici, a másik már nagyobbacska, ráadásul nem is azonos neműek.

Hogyan hangoljunk össze egyetlenegy térben a fiúnak és lánynak is megfelelő stílusokat, és hogyan feleljünk meg mindkét korosztály igényeinek? Hogyan teremtsünk elég helyet mindenre? Ezekre a kérdésekre keressük most a válaszokat.

Megnézem
Összes kép (1)

Mit honnan?

Ezúttal két válogatást is készítettünk nektek. Az egyikben azt mutatjuk meg, mivel tehető személyessé egy lánycsecsemő birodalma, míg a másikban egy nagyobb fiú térfelének berendezésére adunk tippeket. Ne feledjétek, ugyanazokat az alapbútorokat is használhatjátok egy fiú és egy lány részlegének esetében is, hiszen a hangulatot, a stílust a kiegészítők és textilek színvilága és stílusa határozza majd meg.

Kicsi lányoknak

 

Két gyerek egy szobában: hogyan férnek el?

1. Takaró, H&M Home 6990 forint
2. Girland, Mamas & Papas 6392 forint
3. Pink tároló, H&M 2990 forint
4. Rácsos ágy, IKEA 24 990 forint
5. Tapéta, Mamas & Papas 6392 forint

Nagyobb fiúknak

Két gyerek egy szobában: hogyan férnek el?

1. Zöld babzsák, JYSK 7000 forint
2. Ledes lámpa, IKEA 7990 forint
3. Falmatrica, Pimp my Wall 3200 forint
4. Porcelán űrhajó, Butlers 1790 forint
5. Magasított ágy, IKEA 28 980 forint
6. Halálfejes ágyneműhuzat, H&M Home 5990 forint

Unalmas fogantyú helyett építs akár naponta újat!Gyerekszobahetet tartunk a Nők Lapja Café otthon rovatában, hogy segítsünk, hogyan rendezd be okosan és praktikusan a gyerekek kuckóját, és milyen kézzel készített dekorációkkal színesítheted a hangulatot. Olvass bele eddigi cikkeinkbe!

Unalmas fogantyú helyett készíts újat legóból!
Hová fér még egy íróasztal, ha kicsi a gyerekszoba?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top