Otthon

Hogyan válasszunk babaágyat?

Amikor egy pár családdá bővül, mindig nagy öröm az utolsó kiegészítőig összeállítani a gyerekszoba berendezését. Ennek egyik elengedhetetlen kulcsdarabja a babaágy. Saját tapasztalataink alapján felvázoljuk, kinek milyet érdemes venni, és megmutatjuk a kínálat legjavát. Ezzel a cikkel babaszoba hét indul az otthon rovatban, az első napon a kisággyal kezdjük.

Mindenki igyekszik kedves és személyes dekorációval egyedivé tenni a babaszobát, de mielőtt nagyon belejövünk az ábrándozásba, érdemes kitalálni, egyáltalán milyen babaágyunk lesz, és mik azok az adottságok, amikből kiindulhatunk.

Hová kerüljön a kiságy?

Elsőként nézzétek meg galériánkat, amiben többféle elrendezésre is mutatunk példát, hiszen lehet, hogy a szülők egy szobában alszanak a babával, de mutatunk alternatív példát közös családi ágyra is.

Megnézem
Összes kép (1)

Melyiket válasszuk?: az olcsótól a drágáig

Az inspirációk után talán minden mamának körvonalazódott, hogy melyik megoldás is lenne náluk a legmegfelelőbb. Ha az elképzelés már megvan, akkor nincs más hátra, mint megtalálni a stílusunkhoz és pénztárcánkhoz leginkább passzoló ágyat. Körülnéztünk, és ez a hat babaágy tetszett legjobban a kínálatból. Mutatjuk őket sorban a 8990 forintostól a 120 ezresig:

Megnézem
Összes kép (1)

Pingvin, béka vagy szitakötő?

A kiságy beszerzését követően elkezdődhet a csinosítás. Általában az anyukák fejében már nagyon korán megszületik egy kép, hogy milyennek is szeretnék a babaszobát. A megálmodott hangulatot jól megválasztott textilekkel és puha kiegészítőkkel lehet a legkönnyebben megteremteni, a berendezést pedig kezdjük a kisággyal! Jöhetnek az adott színben, stílusban készült rácsvédők, takarók vagy éppen játékos, ágy fölé szerelhető forgók.

Hogyan válasszunk babaágyat?

1. Forgó – Fisher Price, 9990 forint
2. Bajszos takaró – H&M Home, 1490 forint
3. Dekoráció kiságy fölé – Mamas & Papas, 12 500 forint
4. Rombuszos takaró – Small Garden, 18 000 forint
5. Dísz ágy fölé – IKEA, 1990 forint
6. Hálózsák – H&M Home, 5990 forint
7. Rácsvédő – IKEA, 2990 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top