Otthon

Így lehet egy apró hálószoba is otthonos!

Ilyenkor télen külön élvezet egy barátságos lyukban puha paplanok között melegedni, és ehhez a tökéletes helyszín egy barátságos háló. Ha nincs ötleted, mivel dobhatnád fel a szobát, megsúgjuk: például egy új ágytámlával. Gazdaságos és ötletes megoldások következnek ágyvégekre.

Melyik az a nagyvárosi család, ahol a szülői háló jó tágas? Azt hiszem, keveseknek adatik meg, hogy nagy hálószobájuk legyen. Egy csöpp hálóhelyiséget viszont nagyon nehéz feldobni, hiszen a helyszűke miatt nincs lehetőségünk sok bútor felhalmozására. Ha már unod a régi hálódat, vagy most rendezed be az újat, és valami különlegeset szeretnél, akkor válassz egyedi ágytámlát! Összeszedtünk jó sok kreatív tippet és megvásárolható terméket is, hogy tudjatok miből inspirálódni és válogatni.

Megnézem
Összes kép (1)
Ha a kreatív ötletrengeteg után sem érzitek magatokban az alkotási vágyat, akkor nézzétek meg, miket lehet kapni készen. Sokféle stílusban, számos árkategóriában válogattunk nektek megvásárolható fejrészeket.

Így lehet egy apró hálószoba is otthonos!

1. Kovácsoltvas ágytámla, Meska, 75 000 forint
2. Steppelt ágyvég, Formavivendi.hu 137 000 forint
3. Polcos ágyvég, IKEA, 39 990 forint
4. Csíkos ágytámla, Formavivendi.hu 180 000 forint
5. Fehér ágyvég, oldalt polcokkal, IKEA, 26 990 forint
6. Antik ágyvég, Vintage Bazar, 8000 forint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top