Otthon

Csináld magad: drága füzet helyett kösd be az olcsót!

Felesleges megvenni a hihetetlen árakon kapható színes füzeteket, ha magunk is átalakíthatjuk a legolcsóbb spirálfüzetet. Ha akad otthon színes anyagmaradék, pompás, egyedi darabokat készíthetünk iskolás gyerekeinknek, vagy akár saját magunknak. Brandt Diána, a Masni Dekoráció kreatív bloggere megmutatja, milyen egyszerű az egész. Letölthető füzetcímkét is ajánlunk hozzá.

Nagyon szeretem a szép füzeteket. A fiókom mélyén mindig lapul pár, olyanok is vannak, amik még általános iskolás koromból származnak, de annyira szépek, hogy nem szeretnék elkezdeni írni bele. Előfordul, hogy ha betérek egy papírboltba, nézelődöm, vágyakozom, de előkerül a józan eszem, hogy biztos kell nekem még egy füzet a fiók mélyére? És főleg ennyiért?

Így most kipróbáltam, tudok-e szép, egyedi füzetet készíteni sima száz forintos, A5-ös spirálfüzetből. Örömmel jelentem: tudok, és bátran ajánlom nektek is ezt a módszert! Megmutatom, milyen egyszerűen megy.

Így varázsolhatod egyedivé a legegyszerűbb spirálfüzetet!

Amire szükségünk lesz

  • olcsó spirálfüzetek
  • maradék anyagok, (az A5-ös füzet méretéhez 35-40 cm széles anyagdarabra lesz szükségünk, ezt a szép csíkosat a svéd lakberendezési áruházban vettem)
  • ragasztóspray, olló
Megnézem
Összes kép (1)
Ha tetszett, nézz körül a Masni Dekoráció blogon, ahol további hasznos kreatív ötleteket találhatsz leírással! Vagy ha arra vagy kíváncsi, hogyan készültek a képeken látható ceruzák, ide kattints!

Ha szeretnél egyedi vignettát a szép füzethez és a tankönyvekhez, akkor ajánljuk figyelmedbe Horváth Mónika, azaz a Vattacukorhajú lány csodaszép sablonjait. A Manka babák tervezője három ingyenesen letölthető változatot is készített, egy kisfiúsat, egy kislányosat és egy macisat.
Így varázsolhatsz egyedivé egy sima spirálfüzetet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top