Otthon

Itt az eldobható sátor!

Nem kell hazacipelni a fesztiválról és még a szemetet is beleteheted…

Elsősorban nyári fesztiválozók számára tervezték az eldobható sátrat. A holmi jóval olcsóbb, mint egy hagyományos kempingsátor, ám nemcsak azért praktikus, mert nem kell hazacipelni, hanem azért is, mivel szemeteszsákként is használható: a fesztiválozás végén az összegyűlt hulladékot mind belepakolhatod.

Itt az eldobható kempingsátor!

A tervezők elképzelése szerint az eldobható sátor segíthet abban, hogy a fesztiválozók után ne maradjanak szanaszét hagyott szeméthegyek. Egy a közelmúltban, Texasban megrendezett fesztiválon néhány tucat eldobható sátrat ki is osztottak a résztvevőknek, a visszajelzések pedig javarészt pozitívak voltak.

Persze a terméknek kritikusai is akadnak, akik szerint az eldobható sátor nemhogy csökkentené, inkább növeli a felesleges hulladék mennyiségét, és még ha el is terjedne, a fesztiválozók többségét a gyakorlatban nehezen lehetne rávenni, hogy a szórakozás végén valóban a zsákba pakolja az összegyűlt szemetét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top