Otthon

Nagyot bukott Katy Perry

Itt éltek volna boldogan, ha beköltözés előtt el nem válnak Russel Branddel.

Katy Perrynek nagyon jól megy a sora, legalábbis ami a sikereket és az anyagiakat illeti, most egy másfél milliárd forint értékű villát árul, amiben sosem lakott, írja a Celebrity Networth. A mesés birtokot és a házat azért vette évekkel ezelőtt Dél-Kaliforniában, hogy itt éljenek a vőlegényével, Russel Branddel, de a kapcsolatnak válás lett a vége, még mielőtt beköltözhettek volna.

Kattints a képre, és nézz körül Katy Perry villájában!
Kattints a képre, és nézz körül Katy Perry villájában!

Attól a lakástól már tavaly megszabadult, ahol együtt éltek New Yorkban, most a hét hálószobával és kilenc fürdővel felszerelt, spanyol stílusú villa következik. A hozzá tartozó medencét lagúnaszerűre tervezték, és két vendégház is áll a birtokon. 


Az énekesnő így sem járt rosszul a vétellel, mivel közben a ház értéke az ő hírnevével együtt nőtt, így több mint 600 millió forintot kereshet az eladáson. Közben a magánélete is rendbe jöhet, a hírek szerint idén Valentin-napkor egy hétköznapinak nem nevezhető gyűrűvel jegyezte el John Mayer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top