Otthon

Dobd fel a hálód Valentin-napra!

A lepedőre szórt rózsaszirmok helyett 15 kreatív ötletet mutatunk, hogyan lepd meg a párod egy kis figyelmességgel a hálószobában.

Mielőtt szívecskéket és gyertyákat kezdenénk kihelyezni a hálóban Valentin napján, nem árt, ha először megtisztítjuk a terepet. Tüntessük el a koszos zoknikat és a nagyszülők, gyerekek fotóit a szobából, mert ezek könnyen lelohaszthatják a hangulatot. Aznap este a telefont se az ágy mellett kezdjük el tölteni, mert tudjuk, mi a sorsunk, ha megcsörren, és dugjuk el a laptopot is. Aztán húzzunk friss ágyneműt, a legszebbet az otthoni készletből.

Színek, ízek, illatok

A vizuális ingerek mellett gondoskodhatunk lágy zenéről, fújhatunk a levegőbe parfümöt, vagy kitehetünk illatosító pálcikákat, illatos gyertyákat. Gondoskodjunk kislámpával, sólámpával vagy lávalámpával a meghitt világításról, és nem baj, ha bekészítünk egy üveg bort vagy pezsgőt a legelegánsabb poharaink kíséretében. Még jobb, ha a férfi készíti elő a romantikus hálószobát, a barátnő vagy feleség biztosan a karjaiba ájul a figyelmesség hatására.

Megnézem
Összes kép (1)
Dobd fel a hálód Valentin-napra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top