Otthon

Luxusházat vásárolt édesanyjának Beyoncé

Less be te a popénekesnő édesanyjának pazar új otthonába!

Amerikai sajtóértesülések szerint Beyoncé a texasi Houston közelében vásárolt luxusingatlant divattervező édesanyjának, Tina Knowlesnak.

Luxusházat vásárolt édesanyjának Beyoncé

 

Az elegáns villanegyedben álló 2322 négyzetméteres kúriában többek között 6 hálószoba, 16 fürdőszoba, impozáns nappali, négy konyha és étkező, edzőterem, moziterem és játékszoba, a kertben jacuzzi, úszómedence és nyári konyha is található.

Luxusházat vásárolt édesanyjának Beyoncé

Az enteriőr kimondottan pazar, barokkos stílusú. A helyiségek javarészt antik bútorokkal vannak berendezve, a felületeket márvány és gránit borítja, a helyiségeket freskók, aranyozott stukkók és faragott oszlopok díszítik, és persze kandalló is van, majdnem minden helyiségben.

Luxusházat vásárolt édesanyjának Beyoncé

Az épületben több külön lakosztály áll rendelkezésre, így ha például az énekesnő a családjával az édesanyjánál alszik, kényelmesen elférnek majd.

Luxusházat vásárolt édesanyjának Beyoncé

A luxusingatlan igazi alkalmi vétel volt Beyoncé számára, ugyanis eredetileg 20 millió dollárért hirdették meg három évvel ezelőtt, a sztárnak viszont „mindössze” 5,9 millió dollárért – vagyis nagyjából 1,3 milliárd forintért – sikerült hozzájutnia.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top