Otthon

Less be Mulder ügynök otthonába!

Csak tavaly ősszel költözött ki David Duchovny abból a luxuslakásból, ahol a feleségével éltek, mielőtt végleg szakítottak volna.

Ebben a New York-i lakásban élt együtt David Duchovny és a felesége, Tea Leoni, amíg 14 év együttélés után fel nem bomlott a házasságuk. Bár már 2008-ban gondokkal küszködtek a színész szexfüggősége miatt, két évvel ezelőtt zárták le végleg a kapcsolatukat, és Duchovny tavaly ősszel költözött ki a luxuslakásból. Nem sokkal korábban a pletykalapok volt színésztársával, Gillian Andersonnal is összehozták.

Találd meg a képen vízilovat, és kattints a galériáért!
Találd meg a képen vízilovat, és kattints a galériáért!

A három szintes, nagy belmagasságú otthont három művészlakásból alakították ki, most öt hálószoba és négy és fél fürdőszoba található benne.  A nappalit egy hatalmas kandalló dobja fel, és kintről padlóig érő ablakok engedik be a fényt. Ha sikerült a mostani hirdetési áron, majdnem kétmilliárd forintos összegért eladniuk, akkor több mint hatszáz milliót kereshetnek rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top