Otthon

Áramütéssel ébreszt az óra

Hatásos, viszont a legkevésbé sem kíméletes ébresztőóra készült notórius visszaalvóknak.
Megráz(ó)
Megráz(ó)

Egy indiai egyetemista, Sankalp Sinha általában addig nyomkodta az ébresztőóráján a szundi gombot, míg végül rendszeresen elkésett a reggeli előadásokról. Úgy döntött, tervez egy olyan ébresztőórát, mely leszoktatja őt a visszaalvásról.

Az egyébként autómérnöknek tanuló fiú egy rádiós ébresztőórába olyan szundi gombot szerelt, mely ha lenyomják, akkor egy nagyon enyhe, de azért kellemetlen áramütést mér használója kezére. Ettől a delikvensnek szinte biztosan kipattannak a szemei, de persze még jobban jár, ha már eleve le sem nyomja a gombot.

„Azt gondolom, hogy sok embernek segíthet, akinek ugyanaz a problémája, ami nekem volt” – jegyezte meg egy sajtónyilatkozatában Sinha, aki jelenleg gyártót és forgalmazót keres a találmányához.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top