Otthon

Napsütéssel és fagyokkal búcsúzik az év

Az év utolsó napjaiban lesz még részünk napsütésben, de ködben és fagyokban is. Szilveszterkor viszont zavartalanul ünnepelhetünk szabadban.

Napsütéssel és fagyokkal búcsúzik az év Csütörtökön napközben több-kevesebb napsütés mindenhol ígérkezik, az átlagosnál továbbra is enyhébb, kissé szeles időre számíthatunk – derül ki az Időkép előrejelzéséből. Napközben 3 és 8, éjjel 0 és +5 fok közötti hőmérsékletekre számíthatunk.

Pénteken újabb, erősebb hidegfront robog át hazánk fölött, útjában megerősödik, főként a Dunántúlon nagy területen viharossá fokozódik az északi–északnyugati szél. Csapadék csak szórványosan várható a front felhőzetéből. A nappali órákban 2 és 8 fok között alakul a hőmérséklet, míg éjszaka –2 és +3 fok közötti értékek várhatók.

Szombattól az év utolsó napjáig aztán már nyugodt, csendes időre készülhetünk, hajnalonként országszerte fagyni fog, napközben pedig kevéssel fagypont fölötti értékek lesznek jellemzőek. Általában kevés felhőre, napos időre számíthatunk, azonban vasárnaptól kezdődően egyre nagyobb területen jelenhetnek meg a hajnali, reggeli órákban ködfoltok, melyek néhol tartósnak bizonyulhatnak. Ezeken a tájakon napközben is fagyos marad a levegő.

Az év utolsó napján, szilveszterkor jelentős szél vagy csapadék előreláthatólag sehol sem zavarja a szabadtéri programokat, viszont aki a szabad ég alatt ünnepel, öltözzön melegen, hiszen éjszaka 0 és –5 fok közé hűl majd a levegő.

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!
  – Itt töltheted le az alkalmazást Windows Phone-ra!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top