Otthon

Titokban szabadulna házától Halle Berry

A hálaadási vacsorán itt verekedett össze a színésznő vőlegénye a volt férjjel, aki nem engedi, hogy Franciaországba költözzenek.

Nem sokkal azután, hogy családi botrányba fulladt a színésznő otthonában a hálaadási vacsora, kiderült, hogy eladó ház, ahol a volt férje és a vőlegénye összeverekedett, derítette ki a TMZ nevű pletykalap. A hollywoodi villát nem hirdetik nyilvánosan, csak az egyik legmenőbb helyi ügynökség képviselője ajánlja az ügyfeleknek.

A családi tűzfészek felülnézetből Forrás.Buzzfoto
A családi tűzfészek felülnézetből Forrás: Buzzfoto

A házért 15 millió dollárt, azaz több mint hárommilliárd forintot kérnek, és már jelentkezett is rá vevő, de csak 11 millió dollárt adna érte. Halle Berry 2005-ben költözött ide, és akkor teljesen átalakíttatta az 1920-ban épült, 418 négyzetméteres toszkán stílusú házat, aminek öt hálószobája van, és egy medence és egy jacuzzi is elfért benne. A birtokon áll még egy 130 négyzetméteres vendégház egy hálószobával és két fürdővel. Az udvaron tíz autó tud leparkolni, és a garázsban még öt másik kocsi fér el.

Azt korábban is lehetett tudni, hogy a színésznő el akar költözni innen, Franciaországban szeretne  élni a kislányával és a vőlegényével, Olivier Martinezzel. Halle Berry volt férje viszont bíróságon akadályozta meg a költözést, és valószínűleg ez az ellentét csúcsosodott ki a komoly családi összetűzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top