Otthon

Londonban keresett luxusházat Beckhamné

Úgy tűnik, a Beckham família visszaköltözik Nagy-Britanniába.

David Beckham a közelmúltban bejelentette, hogy nem hosszabbít szerződést a Galaxy focicsapatával, ami egyben azt is jelenti, hogy családjával együtt valószínűleg elköltözik Los Angelesből. Ezt támasztja alá az is, hogy Victoria a napokban eladó londoni luxusházakat nézegetett, vagyis a família újra Nagy-Britanniába teheti át székhelyét.

A legszerényebb lehetőség
A legszerényebb lehetőség

A többihez képest legszerényebb ingatlan, melyet Beckhamné megtekintett, egy nemrégiben felújított, négyemeletes ház, melyet 6 millió fontért, azaz nagyjából 2 milliárd forintért kínálnak. Ha Beckhamék ide költöznek, gyakran átjárhatnak majd barátaikhoz, a sztárszakács Gordon Ramsey-hoz és feleségéhez, akik alig néhány percre laknak onnan.

„Potom” 6 milliárdért lehet az övék

Szintén esélyes egy hét hálószobás richmondi kastély, melyben egyebek mellett egy saját borospince is rendelkezésükre állna. Ha ezt választják, az 18 millió fontjukba, azaz közel 6 milliárd forintjukba fog kerülni.

Beltéri medence is van
Beltéri medence is van

Feleennyiért is hozzájuthatnak viszont egy szintén négyemeletes villához, ahol azonban nem kell majd nélkülözniük a beltéri úszómedencét, és nyilván más egyéb luxust sem.

Brangelináéknak is megfelelt

Brangelináéknak is megfelelt

Képek: dailymail.co.uk

Az egyik brit lap értesülései szerint azonban Victoria kedvence az a rusztikus stílusú kúria, melyet korábban Angelina Jolie és Brad Pitt is bérelt, és 10 millió angol fontért lehet megvenni. A szóba jöhető ingatlanok közül ez a leginkább nyugalmas és eldugott, ami a sztárcsalád esetében nem utolsó szempont.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top