Otthon

Kergetőzni is lehet David Hasselhoff konyhájában

A ház sokat elárul a tulajdonosáról: edzőterem és söröző is található benne.

David Hasselhoff eladó háza a Los Angeles-i San Fernando-völgyben áll, 1,5 hektáros telken. Maga az épület is igencsak tágas: 830 négyzetméteres.

Kívülről
Kívülről

 

Az 1988-ban épült házban, melyet a híresség 1996-ban vásárolt meg, öt hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba, kétszintes nappali, luxuskonyha, étkező, könyvtárszoba és gardróbszoba is található.

Kétszintes nappali
Kétszintes nappali

 

A kikapcsolódás számos formája űzhető házon belül, ugyanis az épületben médiaszoba, könyvtárszoba, edzőterem, spa, napozószoba, sőt saját söröző is rendelkezésre áll.

A konyha
A konyha

 

A kertben több medence, vízesés és teniszpálya is van. A főépületen kívül a telken két vendégház is áll, a garázsban pedig akár kilenc autó is parkolhat egyszerre.

Az egyik hálószoba

Az egyik hálószoba

Képek: mls.com

 

Aki mindezt magáénak szeretné tudni, annak 3,8 millió dollárt, azaz nagyjából 854 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetnie érte. A házat egyébként Hasselhoff azért adja el, mert nemsokára Angliába költözik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top