Otthon

Öt év után került elő az elkóborolt kutya

Már rég lemondtak arról, hogy valaha is viszontlátják a háziállatot.

Öt év után került elő a család elveszett kutyájaEgy amerikai család, Jacksonék akkor egyéves husky kutyája, Shakira öt évvel ezelőtt kóborolt el. Bár az állat chipezve volt, senki sem jelentkezett, hogy megtalálta volna, ezért Jacksonék már jó ideje letettek arról, hogy előkerül.

Nemrégiben azonban megcsörrent a telefon, és egy huskyk mentésével foglalkozó szervezet munkatársa jelentkezett be, aki közölte a döbbent édesanyával, hogy náluk van a kutya.

Mint utóbb kiderült, az ebet korábban egy állatmenhelyre vitték be ismeretlenek, ahol azonban már el akarták altatni. Ekkor avatkoztak közbe a huskymentők, akik magukhoz vették az állatot és megtalálták benne a chipet, ami alapján eljutottak az eredeti gazdihoz.

Hogy az elmúlt öt évben mi történhetett a kutyával, rejtély marad. Mindenesetre az anya rögvest autóba ült, és elment Shakiráért. A kutyust három boldog gyerek várta haza. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top