Otthon

Eladta egykori családi fészkét az elvált Mel Gibson

A színésznek két és fél év után sikerült megszabadulnia attól a háztól, ahol válása előtt a családjával élt.

A malibui luxusingatlant 2010-ben 14,5 millió dollárért hirdették meg, ám végül „csak” 9,3 millió dollárért, azaz nagyjából 2 milliárd forintért tudták eladni. A vevő a Bachelor – magyarul A Nagy Ő – című párkereső valóságshow kitalálója, Mike Fleiss.

 

Spanyol stílusban épült
Spanyol stílusban épült

A spanyol rusztikus stílusú házat Gibson még 1989-ben vásárolta a feleségével, Robynnal, és itt nevelték hét közös gyermeküket egészen a válásukig.

Nappali és étkező
Nappali és étkező

 

Az 500 négyzetméteres épületben 6 hálószoba és 6 fürdőszoba, hatalmas konyha és tágas, étkezővel egybeépített nappali, könyvtárszoba, iroda, médiaszoba, két gardróbszoba, edzőterem és három kandalló található. A kertben úszómedence és pezsgőfürdő, nyári konyhával felszerelt pavilon, gyümölcsösök, biokert, óriás sakktábla és teniszpálya áll.

Az egyik hálószoba
Az egyik hálószoba

 

A környék igen felkapott a hírességek körében, többek között Britney Spears, Olivia Newton-John és a Titanic című film rendezője, James Cameron is éltek a közelben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top