Otthon

Bikiniben vágnak hajat a fodrászok

Kis bugyiban, apró melltartóban vágják a csajok a hajakat egy amerikai fodrászatban, ahova állítólag nemcsak férfiak járnak.
forrás: Facebook
forrás: Facebook

Egy valóságshow-t is megihletett a New Jersey-i fodrászüzlet, ahol feszes testű, telt keblű lányok vágják a vendégek haját. Jeff Wulkan, a tulajdonos szerint a vendégek csupán 87 százaléka férfi, sokan ott kezdik a legénybúcsújukat, de nőknek, sőt gyerekeknek is készítenek frizurát a lenge öltözetű fodrász lányok. „A vendégek imádják a strandérzést nálunk” – teszi hozzá a tulaj, bár szerintünk nyilván inkább a csajok külalakját szeretik a kedves vendégek. Még az is lehet, hogy cserébe a szexi kiszolgálásért még egy két belevágást is elnéznek a nyálcsorgató férfiak.

„Azt szeretném, ha minden nagyobb városban nyitnának egy bikinis hajszalont, már sokan érdeklődtek nálam” – magyarázza lelkesen Jeff, aki arról álmodozik, hogy nagyobb  üzletláncot hoz létre, mint a Hooters, ahol csak hatalmas mellű, feszes nacis csajok szolgálják fel a hamburgert.

Csajok, ti el tudjátok képzelni, hogy fürdőgatyás pasik vágják a hajatokat?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top