Otthon

Mosogató mellett nő a répa a jövő konyhájában

A beltéri kiskertben minden megterem majd a fűszernövényektől a zöldségekig. Csak megérjük.

Az egyik neves elektronikai vállalat rukkolt elő a Nano konyha koncepciójával, mely a jövőben a legsűrűbb betondzsungelekben élők számára is lehetővé teszi majd, hogy minden zöldséget és fűszernövényt, amire csak a háztartásban szükség van, maguk termeljenek meg.

 

A mosogató mellett nő a káposzta a jövő konyhakertjében

 

 

A konyhába beépíthető, beltéri kiskertben profin klimatizált polcokon termeszthetünk növényeket. Természetes fényre vagy esővízre nincs szükség, sőt még hozzáértésre sem: elég, ha beprogramozzuk, hogy az adott polcon milyen növény növekszik, a masina maga adagolja a szükséges vízmennyiséget, tápanyagokat és fényt. Így a fotók alapján klasszul fest, de nem holnap lesz, mikor a hűtő és a mosógép mellett ez lesz majd az alap-háztartási gép.

 

A mosogató mellett nő a káposzta a jövő konyhakertjében

 

A rendszer azt is jelzi, ha a zöldség épp alkalmas a fogyasztásra, így kiküszöböli, hogy túl korán vagy túl későn takarítsuk be a termést. Mindemellett még az otthonunk levegőjét is tisztítja. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top