Otthon

Eladó Micimackó kuckója

A házban a meseregény írója, valamint egy világhírű rocksztár is élt. Nem mellesleg jár hozzá a Százholdas Pagonynak megfelelő erdő is.

2 millió fontért, azaz nagyjából 745 millió forintért vásárolható meg a Micimackó szerzője, Alan Alexander Milne egykori vidéki háza. Az angliai Hartfieldben álló ingatlan és környéke a világhírű meseregény számos helyszínének ihletője volt.

 

Eladó Micimackó kuckója

 

 

A bájos, háromszintes téglaházban 6 hálószoba, 3 fürdőszoba, nappali, hatalmas konyha és étkező található, a kerthez pedig nyári konyha és úszómedence is tartozik. Az épület nem elhanyagolható módon egy 500 hektáros, erdős birtokon áll, mely tulajdonképpen a Százholdas Pagony valóságos megfelelője.

 

Eladó Micimackó kuckója

 

A kedélyes, mesei vonatkozások mellett azonban az ingatlanhoz egy morbid esemény is kapcsolódik: a ház ugyanis a hatvanas években a Rolling Stones néhai tagja, Brian Jones tulajdonában volt, akit itt, az úszómedence mellett találtak holtan 1969-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top