Otthon

Áron alul kelt el Jennifer Aniston leánylakása

Az ingatlanpiaci válság a világsztárokat sem kíméli. A Jóbarátok szexi színésznője rossz vásárt csinált lakásával.

Áron alul kelt el Jennifer Aniston lakásaJennifer Aniston tavaly tavasszal bocsátotta áruba Beverly Hills-i luxusházát, ami helyett New Yorkban vásárolt magának leánylakást, abból rögtön kettőt is. Nem sokkal később azonban az örök szinglinek tartott színésznő magánélete pozitív fordulatot vett, amikor Justin Theroux személyében párra talált.

A kapcsolat olyannyira előrehaladott fázisban van, hogy a hírek szerint Aniston idén hozzá is megy szerelméhez, akivel már közös villát és szőlőbirtokot is vásárolt a kaliforniai Bel Airben. Az új élethelyzetben a New York-i lakásai viszont feleslegessé váltak, ezért úgy döntött, megválik tőlük.

Hiába árulta azonban jó ideje a két luxuslakást, egyetlen vevő sem jelentkezett, aki kifizette volna értük a 7 millió dolláros vételárat. A Daily News magazin információi szerint azonban a sztár mielőbb szerette volna lezárni az ügyet, ezért végül félmillió dollárral olcsóbban odaadta egy ingatlanbefektetőnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top