Otthon

Olcsó és hiperkreatív: készíts bútort raklapból!

Nem csak a válság miatt érdemes megnézni összeállításunkat arról, hogyan készíts bútort olcsó, szállítás után feleslegessé vált raklapokból. Állati jó ötletek, lehet utánozni!

Készülhet raklapból kerti bútor, ágy és kanapé, dohányzóasztal, íróasztal, könyvespolc és konyhapult – csak hogy az alapdolgokat említsük. De ha valaki rákattan a témára, ennél sokkal ötletesebb megoldásokat is ki tud csiholni magából.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!
 

Haladó ezermesterek pikkpakk összedobnak függőágyat, élőnövény-falat, cipő- és biciklitárolót is raklapokból. Nem kell hozzá más, csak némi leleményesség, kalapács, szög, igény szerint saroklemez, esetleg csiszolópapír és néhány raklap – függően persze a legyártandó bútorok mennyiségétől.

Ennél olcsóbb nincs: bútorozz raklapból!
 

Raklapot szerezni nem olyan nehéz: ha éppen nem építkezel, hozzájuthatsz piacok vagy raktáráruházak közelében, esetleg rendelhetsz a neten. A leggyakoribb raklapméretek: 0,8 m x 0,6 m, 0,8m x 1,2 m, 1m x 1,2 m. A neten 7-800 Ft-ba kerül az alig használt változat, a gombaölővel kezeltért már 1200 Ft-ot is elkérnek. Jó hír viszont, hogy a sérült vagy kishibás raklapot már 200 Ft-ért utánad dobják.

Ennél olcsóbb nincs: bútorozz raklapból!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top