nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Otthon
Olcsó és hiperkreatív: készíts bútort raklapból!

Olcsó és hiperkreatív: készíts bútort raklapból!

Nem csak a válság miatt érdemes megnézni összeállításunkat arról, hogyan készíts bútort olcsó, szállítás után feleslegessé vált raklapokból. Állati jó ötletek, lehet utánozni!
NLCafé
f Ajánlom

Készülhet raklapból kerti bútor, ágy és kanapé, dohányzóasztal, íróasztal, könyvespolc és konyhapult – csak hogy az alapdolgokat említsük. De ha valaki rákattan a témára, ennél sokkal ötletesebb megoldásokat is ki tud csiholni magából.

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!
 

Haladó ezermesterek pikkpakk összedobnak függőágyat, élőnövény-falat, cipő- és biciklitárolót is raklapokból. Nem kell hozzá más, csak némi leleményesség, kalapács, szög, igény szerint saroklemez, esetleg csiszolópapír és néhány raklap – függően persze a legyártandó bútorok mennyiségétől.

Ennél olcsóbb nincs: bútorozz raklapból!
 

Raklapot szerezni nem olyan nehéz: ha éppen nem építkezel, hozzájuthatsz piacok vagy raktáráruházak közelében, esetleg rendelhetsz a neten. A leggyakoribb raklapméretek: 0,8 m x 0,6 m, 0,8m x 1,2 m, 1m x 1,2 m. A neten 7-800 Ft-ba kerül az alig használt változat, a gombaölővel kezeltért már 1200 Ft-ot is elkérnek. Jó hír viszont, hogy a sérült vagy kishibás raklapot már 200 Ft-ért utánad dobják.

Ennél olcsóbb nincs: bútorozz raklapból!
Megosztás Facebookon