Otthon

Elefánttrágyával kényeztetheted növényeidet!

Új üzletbe kezdett a prágai állatkert: értékesítik az elefántjaik által "kitermelt" trágyát. Ez állítólag a hagyományos trágyáknál sokkal jobb minőségű és kevésbé büdös.
A prágai állatkertben nem megy kárba az elefántürülékAz elefánttrágyát fagyisdobozra hasonlító műanyag tárolóedényekben, 1 kilós kiszerelésben árusítják az állatkert ajándékboltjában, egyelőre kizárólag hétvégenként. Egy doboz ára 70 korona, azaz nagyjából 760 forint.

Egy hétvége alatt nagyjából 200 dobozzal adnak el, s az üzlet olyannyira sikeresnek számít, hogy az illetékesek már azt fontolgatják, kiterjesztik az árusítást a hétköznapokra is. Vannak, akik csupán kíváncsiságból, szuvenírnek vásárolják a terméket, de bőven akadnak olyanok is, akik praktikus célból. Az elefánttrágya ugyanis az egyik legjobb minőségű szerves trágya, sokkal hatékonyabb – és kevésbé kellemetlen szagú –, mint a  hagyományos szarvasmarhatrágya, így kiválóan hasznosítható a kertben.

 
Aki  megfordul Prágában, és alkalomadtán beugrik a sajátos kerti kellékért, feltétlenül írja meg tapasztalatait a Nők Lapja Cafénak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top