Otthon

Itt az okosvécé!

Érintőképernyős távirányítóval vezérelhető okosvécével rukkolt elő a fürdőszobai innovációkban élen járó osztrák Kohler vállalat.

Itt az okosvécé!A minimalista küllemű, porcelán okosvécé érzékeli, ha valaki közeledik felé: a fedele ekkor automatikusan felnyílik. Mielőtt lecsüccsennénk, az érintőképernyős vezérlés segítségével beállíthatjuk, hogy milyen hőmérsékletű legyen az ülőke, sőt szabályozhatjuk a magasságát is.

A vécé használata közben is folyamatosan diszkrét illatosítót fecskendez a levegőbe. Az FM-rádió alaptartozék, de aki szívesebben hallgatja a saját maga által összeállított tracklistet, az az mp3-lejátszóját vagy az okostelefonját is egyszerűen csatlakoztathatja a rendszerre.

Mindemellett beépített bidé is található benne: a vízsugár íve, erőssége és hőmérséklete szintén a távirányítóval vezérelhető. Használat után a fedél lecsukódik, a vécé pedig kitisztítja, fertőtleníti és illatosítja önmagát.

A luxusholmi ára 6400 dollár, azaz közel 1 millió 200 ezer forint. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top