Otthon

Skandináv elegancia: új lakástextil-kollekció

Akárcsak a nagy divatházak, az angol Designers Guild lakástextil-márka is két fő kollekcióval örvendeztet meg minket évente. Az idei tavaszt a Sofienberg kollekció fémjelzi, mely – amint az nevéből is látszik – skandináv ihletésű.
Skandináv elegancia

A legjobb tapétaüzletek »

A Sofeinberg kollekció Skandinávia hűvös, modern eleganciáját és visszafogottságát ragadja meg, kombinálva klasszikus egyszerűséggel. A sorozat egyaránt tartalmaz nyomott mintás textileket, tapétákat és szőtt kelméket, melyek mindegyikét Skandinávia jellegzetes kastélyai és tájai inspirálták.

A vidám, élénk virágminták kortárs geometrikus elemekkel (csíkozással, grafitszerű rajzokkal) alkotnak merész kontrasztot a kollekcióban, a színpalettán pedig a visszafogott pasztellárnyalatoktól a legtündöklőbb kékekig és a márkától megszokott lime- és mohazöldig, bazsarózsaszínig és harsánylila tónusokig terjed a kínálat. A végeredmény egy rendkívül jól variálható, időtálló, elegáns, mégis fiatalos és könnyed kollekció.

Skandináv elegancia

A Designers Guild márkát 1970-ben alapította Tricia Guild, színpompás, látványos, részletgazdag lakástextíliái, tapétái, bútorai és kiegészítői azóta is nagy népszerűségnek örvendenek világszerte. A Hephaistos üzlete 1993 óta Budapest egyik legizgalmasabb lakberendezési boltja. Egyedülálló tapéta- és lakástextilválasztékában olyan márkák kínálata szerepel, mint a Designers Guild, a Ralph Lauren Home vagy a Cole&Son. Az üzlet földszintjén kisbútorok, lakásdekorációs kellékek, kiegészítők kaptak helyet, a galérián pedig több száz textil- és tapétakönyv több ezer anyagmintájában lehet elmélyülni. A Hephaistos aktuális kínálatáról az üzlet Facebook-oldalán is tájékozódhatsz.

Skandináv elegancia
Skandináv elegancia

Skandináv elegancia

Itt találod az üzletet: Hephaistos, 1056 Budapest, Molnár u. 27.
www.hephaistos.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top