Otthon

Zsákbamacska: egy cica szoptatja Alphie-t, a kismalacot

Nem túl fényes jövőnek nézett elébe Alphie, a pöttöm csüngőhasú malac, miután az alom egyetlen túlélőjeként anyukája is magára hagyta őt.

Claire, a malac gazdája tudta, hogy csak akkor mentheti meg a kis állatot, ha minél gyorsabban beavatkozik: cumisüveget ragadott hát, hogy kellő táplálékhoz juttassa az apróságot. Mivel azonban szoros napirendje nem tette lehetővé a 24 órás bébiszitterkedést, gondolt egyet, és átpasszolta Alphie-t macskájának, Jinxnek, akinek pár nappal korábban születtek kiscicái. A cicamama szerencsére nem tekintette zsákbamacskának a jövevényt, így néhány óra elteltével már egy új család teljes jogú tagjaként röföghette el boldogságát a kedves kis jószág.

Alphie Cape Town-ban, Dél-Afrikában él vadiúj családjával.
Alphie Fokvárosban, Dél-Afrikában él vadiúj családjával

Egy macsek fogadta örökbe Alphie-t, a kismalacot

Egy macsek fogadta örökbe Alphie-t, a kismalacot

Egy macsek fogadta örökbe Alphie-t, a kismalacot
Egy macsek fogadta örökbe Alphie-t, a kismalacotÉletre kelt mesehős a legújabb sztár: Heidi, a kancsal oposszum
Amikor azt gondolnánk, hogy a rideg valóságban nincsenek mesebeli lények, akkor jön Heidi, az imádni való oposszumlány, aki azonnal megcáfolja ezt a feltételezést. A Túl a sövényen sztárja itt él közöttünk, boldogan. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top